Logo - Politikens Forlag
Grønskolling
Læs uddrag
Hør uddrag

Grønskolling

Johanne Mosgaard

Politikens Forlag
Johanne Mosgaard jonglerer hjemmevant med råvarer og tilberedningsmetoder i det veganske køkken, som hun selv har levet af de seneste 3 år. Som fuldtidsveganer har hun en dyb og inderlig passion for sund og smagsfuld mad. Hun er hele tiden på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser, opskrifter og interessante måder at udforske – og udfordre – det traditionelle veganske køkken på.

Denne bog er fuld af spændende veganske opskrifter og gør op med det lidt triste og til tider nærmest frelste ry, det veganske køkken har. Her er fuld tryk på farver, smagsoplevelser og spændende konsistenser.

Hvad enten du ønsker at leve den veganske livsstil fuldt ud eller bare ønsker at spise grønnere og sundere, så er der masser af inspiration at hente her. Alle retterne er nemme at lave med en smule køkkensnilde – og med råvarer, som kan købes i de fleste velassorterede dagligvarebutikker.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 184
ISBN: 9788740035179
Format: 170x240
Udk. 11. august 2016
2. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Fotograf: Lykke Rump Fotografi
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Maden i mit liv
Der er smæk på farverne og grøntsager for alle pengene og til dem der ikke er hverken vegetarer eller veganere, er der i hvert fald masser af inspiration til nye former for grøntsagstilbehør i dagligdagen.
Mad for livet, Anette Harbech Olesen
En kogebog, der både er inspirerende og fyldt med velsmagende opskrifter.
Jeg er særligt imponeret over variationen i opskrifterne, smagsindtrykkene og farverne.
Downloads