Logo - Politikens Forlag
To pinde og en snor
Læs uddrag
Hør uddrag

To pinde og en snor

Strik til de små 0-3 år

Louise Frederiksen

Politikens Forlag
Ny, lækker og supermoderne strik til de mindste. Og det er slet ikke så svært at strikke, som mange går og tror!
  ”Faktisk er det utroligt nemt,” siger Louise Frederiksen, som er forfatter til denne nye strikkebog: ”Alle kan strikke – det er jo bare to pinde og en snor og så nogle få greb, der skal til.”
 
Bogen har lækre opskrifter med strik til både piger og drenge i alle de variationer, der indgår i en alsidig børnegarderobe. Her er ting til de helt nyfødte, til tumlingerne og de lidt større børn – fra inderst til yderst. Alle modellerne er strikket i bløde, lune og åndbare materialer, der er smidige og smyger sig ind til kroppen med fokus på både pasform og funktionalitet. Flere af dem har fine detaljer som fx et lille hulmønster, der giver et meget personligt resultat.

Der er strikkeopskrifter til den erfarne strikker, som søger ny inspiration og variationer i strikkelivet. Men også til nybegynderen, der har lyst til at starte med de mere enkle mønstre for her at mærke glæden ved at fortsætte med nye detaljer og udfordringer. Derfor er sværhedsgraden i de forskellige strikketeknikker varieret, så der er plads til at udfordre sig selv.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 152
ISBN: 9788740018165
Format: 190x250
Udk. 17. marts 2016
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: NOMMO
Fotograf: Line Falck
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Julialahme.dk, Julia Lahme
.. den fineste, yndigste, mest inspirerende bog med strik til de små.
Lektørudtalelse, Rikke Bruun
Bogens designs kommer godt rundt i de smås garderober med tøj og undertøj med fokus på pasform. Med de variationer, som forfatteren har lavet i opskrifterne, samt de gode råd hun kommer med til andre variationer, er der basis for, at man kan sætte sit eget præg på det endelige arbejde … Anbefales bredt. Læs mere
Vævestrik - sådan gør du
”Faktisk er det utroligt nemt,” siger Louise Frederiksen, som er forfatter til ny strikkebog: ”Alle kan strikke – det er jo bare to pinde og en snor og så nogle få greb, der skal til.”  Få hjælp til vævestrik her i videoen.
 
Gobelinstrik - Sådan gør du
Sådan strikker du et harlekinmønster med gobelinteknik.
Lækker og supermoderne strik til de mindste. Og det er slet ikke så svært at strikke, som mange går og tror!

”Faktisk er det utroligt nemt,” siger Louise Frederiksen, som er forfatter til ny strikkebog: ”Alle kan strikke – det er jo bare to pinde og en snor og så nogle få greb, der skal til.” Læs mere
Vendemasker - Sådan gør du
Forkortede pinde og vendemasker kan man få brug for, når man skal have mere plads på arbejdet. Med andre ord er det smart i en blebuks eller i nakken på en bluse eller kjole. Og husk, det er jo bare to pinde og en snor.
Hvad er det strik kan?
Mød Louise Frederiksen - kvinden bag "To pinde og en snor", som ikke KAN lade være at strikke. Her fortæller hun om strikkelyst, om hvad veldesignet børnetøj kan - og som lige leverer en opsang til vores brug-og-smid-væk-kultur, som vi ikke kan være bekendt.
Downloads